Castellfollit de la Roca omple l’agost d’activitats a la fresca

Castellfollit de la Roca omple l’agenda d’agost d’activitats a la fresca. Ens ofereixen tres concerts de la mà d’artistes locals que s’ubiquen en diferents dies i espais del municipi.  L’ajuntament busca omplir l’estiu de contingut amb temàtiques molt diferents per tal que totes les generacions del poble puguin gaudir d’espectacles les nits d’estiu.

Bàrbara Asencio, regidora de promoció Aj. Castellfollit: Nosaltres el que hem intentat és això, al llarg d’aquests darrers quatre anys fer aquest cicle de concerts una mica característiques en el sentit que hem intentat sempre portar artistes o músics de la comarca. Llavors aquest any continuem, fem tres espectacles musicals d’aquestes característiques, que serien Pascal Trio, ve la Jessica Mellado i en Joan Bramon.

Així doncs, el dia 1 d’agost ens ofereixen el primer concert de la mà de ‘Pascal Trio’ a les deu del vespre a la Plaça Major. En el mateix espai I hora el 22 d’agost trobarem a la Jessica Mellado. I finalment, el 29 d’agost finalitzarà el cicle amb el concert de Joan Bramon a l’Església Vella.

A més, l’ajuntament ens pregunta més activitats com un espectacle infantil el 9 d’agost de la mà del circ Peperoni amb Claret Clown que s’ubica a la Plaça Catalunya. També trobem una exposició a l’Església vella que es pot veure fins al 25 d’agost anomenat ‘Queererte’ de Pepa Ràfols. Es pot veure tota la setmana de 10 h a 14 h del matí  i de 16 h a 20 h de la tarda.

Castellfollit de la Roca ens omple d’activitats l’agenda perquè gaudim del municipi amb música i espectacles aquest agost. Us convidem a assistir-hi per tal de passar una bona estona en un ambient estiuenc musical.

x