Kilian Grant torna a vestir la camiseta de la Unió Esportiva Olot

Kilian Grant va presentar-se aquest dimarts a l’Estadi Municipal com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El figuerenc de 25 anys ja havia passat per l’equip olotí la temporada 2013-14, arribat del mercat d’hivern, tot i que no es va poder assentar a l’equip per falta de minuts. El jugador català assegura que no és el mateix jugador que va passar fa 5 anys, ja que porta més experiència, recorregut i maduresa. Grant afirma que no l’afecta tant l’entorn. Des del primer moment, el figuerenc s’ha mostrat il·lusionat amb aquest nou repte.

Kilian Grant, nou jugador U.E. Olot: Al final prosperes sol, he crescut més de ment, ja no m’afecten tant les coses, tant si jugo com si no, recordo que ho patia molt a casa, el no jugar.

Després del seu pas per l’Olot, va militar en equips importants com el Saragossa, l’Osca i l’UCAM Múrcia. El futbolista ha estat un objectiu de la secretaria tècnica d’aquest mercat d’estiu.

Sergi Raset, director esportiu U.E. Olot: Feia setmanes que hi estàvem al darrere, que ha costat molt. Si està aquí és perquè ell també hi ha posat la seva part, i nosaltres hem fet un esforç.

L’atacant arriba de l’UCAM Múrcia on ha anotat 5 gols, i firma per una temporada més una altra d’opcional. Ve per ocupar el carril dret i les posicions ofensives a l’equip de Raúl Garrido.

x