Ja s’ha presentat el cartell per la cinquena edició del festival teatral Petit Format

Aquest 2019 torna el festival que ofereix espectacles de proximitat en espais singulars. La cinquena edició del Petit Format tindrà lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre amb noves propostes teatrals. De moment ja s’ha presentat el cartell per a aquesta edició, on els actors prenen protagonisme i són els ulls del públic.

Ramón Almeda, dissenyador gràfic i creador del cartell: El cartell d’aquest any és la mirada entre bambolines de l’actor que observa el públic. És el què els actors regalen a l’espectador amb les emocions que ofereixen al teatre.

Almeda ha estat l’autor dels cartells de totes les edicions del Petit Format, sempre inspirant-se en l’essència del festival, una proposta que pretén acostar el teatre a tots els espectadors oferint les funcions en espais singulars.

Ramón Almeda, dissenyador gràfic i creador del cartell: Si t’ho mires, el primer any és un món, el segon any són dos actors sobre un teatre, el tercer any són tres matriusques, el quart any hi ha un cor dins les butaques de color verd i el cinquè any podrien ser els cinc sentits i el de la vista, que és el bàsic per poder anar a veure teatre.

Cinc anys consecutius de Petit Format on diverses companyies teatrals i actors han tingut la oportunitat d’acostar les seves obres al públic assistent, i on ho podran fer una vegada més del 28 de novembre a l’1 de desembre.

Deixa un comentari