Víctor Valdés debutarà com a entrenador del Juvenil A del Barça en un amistós contra el CEF Bosc de Tosca

El Bosc de Tosca ha arrencat la pre temporada aquesta setmana , i el divendres ja té un test d’alt nivell. Serà contra el juvenil A del F.C Barcelona, entrenat per Víctor Valdès. L’ex porter blaugrana debutarà amb la banqueta culer a terres garrotxines, on també hi faran l’stage. El partit que es disputarà entre l’equip presenc i el juvenil blaugrana fa especial il·lusió i s’espera un gran ambient.

Joan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Esperem que hi hagi un gran ambient, sobretot no es poden treure gaires conclusions. Portarem dues sessions d’entrenament, igual que ells. Esperem que hi hagi un gran ambient i sigui una altra sessió d’entrenament per a nosaltres. Està molt clar que fa il·lusió jugar contra el F.C. Barcelona, el Juvenil A, a més amb l’al·licient de Víctor Valdés, que debutarà com a entrenador del Barça.

El conjunt garrotxí no espera treure conclusions d’aquest enfrontament. El partit es disputarà al Camp de Futbol Municipal de Bosc de Tosca el 2 d’agost a les 19.30h.

x