El ciclista olotí Adrià Moreno guanya el gran premi de Cours-la-Ville de França

El gran premi de Cours-la-Ville de França és una de les proves clàssiques més importants del ciclisme francès, i Adrià Moreno l’ha afegit al seu palmarès. L’olotí va ser el primer en entrar a la meta aquest dimarts, després de fer els 152 quilòmetres de la cursa en gairebé tres hores i mitja, per davant de Fabien Rondeau i essent l’únic estranger present en el top-10. Moreno va completar un gran treball del seu equip, l’AVC Aixois, comandant una escapada juntament amb el seu company Florent Castellarnau, i llançant un atac en l’últim quilòmetre de la prova que no va poder ser seguit per ningú. És la quarta victòria de l’any per Adrià Moreno i probablement la més important de la seva trajectòria, en una temporada que no està essent la millor pel ciclista: tot i portar ja acumulats sis podis, l’olotí acaba de recuperar-se d’una lesió de clavícula que es va fer el passat mes de maig, i que el va tenir de baixa un mes i mig. Amb la seva victòria, Adrià Moreno s’afegeix al llistat de triomfadors a Cours-la-Ville, que compta amb diversos ciclistes professionals com Geoffrey Bouchard, actualment a l’AG2R, Cyril Dessel, vencedor d’una etapa al tour, o Pierrick Fédrigo, que en té quatre al seu palmarès.

x