El president del Consell Comarcal de la Garrotxa Santi Reixach vol que més municipis es sumin al projecte de lectors de matricules

El nou president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, vol obrir la porta a que els municipis que no van sumar-se al projecte dels lectors de matrícules puguin afegir-s’hi. Entre els municipis que sí que en formen part, el projecte ja està en marxa, però Reixach contempla la possibilitat de sumar més ajuntament per poder tancar  més bé la comarca.

Vuit municipis garrotxins formen part del projecte de desplegament de lectors de matrícules impulsat pel Consell Comarcal de la Garrotxa durant el passat mandat. Aquesta mesura pretenia millorar la seguretat a la comarca blindant els principals accessos per carretera. El projecte ja està en marxa amb els ajuntaments que hi participen, però tot i així el nou president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, vol obrir la porta a que més municipis s’hi afegeixin.

Santi Reixach, President del Consell Comarcal de la Garrotxa: Tornaré a posar sobre la taula si els municipis que van quedar fora, si s’ho volen repensar i volen ser-hi. Tot i així anem tirant endavant els que van dir que hi serien, però tornaré a parlar amb els alcaldes perquè encara hi som a temps que siguem tota la comarca. Es va dir en el seu moment, la gent va dir que no, legítimament, però vull tornar a posar el tema sobre la taula”

Reixach creu que amb més municipis participant del projecte es podria tancar més bé la comarca, amb menys càmeres i tota la comarca en sortiria beneficiada.

x