Héctor Simon s’estrena a les banquetes i serà el segon entrenador del filial de l’Olot compaginant la seva activitat com a futbolista

El capità de la Unió Esportiva Olot Héctor Simon s’incorpora a l’staff del Sant Jaume de Llierca per iniciar la seva carrera com a entrenador. Simon serà l’ajudant de Joan Sànchez, el primer tècnic de la plantilla, i compaginarà aquesta nova tasca amb la rutina esportiva de l’equip olotí.

 

Amb 35 anys, Héctor Simon decideix fer un pas més a la seva carrera esportiva. El capità del primer equip de la Unió Esportiva Olot vol iniciar-se a les banquetes, i la seva estrena és amb el mateix filial olotí: Simon serà aquesta temporada el segon entrenador del Sant Jaume de Llierca, com a ajudant de Joan Sánchez. A finals del curs passat, el de Llançà va traslladar les seves inquietuds al club, i aprofitant la bona entesa que hi ha entre Sánchez i ell es va optar per entrar en l’staff tècnic del filial, on Simon aportarà el seu bagatge als terrenys de joc.

El capità de la Unió Esportiva Olot compaginarà aquesta nova experiència amb l’activitat esportiva, que és prioritària pel futbolista. D’aquesta manera, l’etapa que enceta servirà per valorar si en un futur Héctor Simon vol passar a dirigir el futbol des de les banquetes.