L’Avinguda Sant Jordi d’Olot ja diposa del nou paviment reductor del so

Des d’aquest dijous a la tarda s’ha normalitzat la circulació a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot. Després de disset dies d’obres, avui es donen per acabats els treballs d’asfaltat i instal·lació del nou paviment reductor del soroll, que han seguit el calendari previst.

Estanis Vayreda, Primer Tinent d’Alcalde d’Olot: S’ha fet una obra molt ben feta, que esperem que tingui aquest efecte, reduir les molèsties, i que sigui un pas més perquè els veïns puguin gaudir de més tranquil·litat i menys soroll per l’elevat trànsit que es produeix en aquesta via.

És la primera vegada que unes obres en aquesta artèria de la capital garrotxina requereixen que es talli completament la via en alguns moments. Això ha provocat importants complicacions de trànsit i queixes per la presència de camions de mercaderies al centre d’Olot.

Estanis Vayreda, Primer Tinent d’Alcalde d’Olot: Queixes totalment justificades i comprensibles. Tot el trànsit, molts cotxes i molts camions, els hem hagut de traslladar al centre de la ciutat i per tant eren molts vehicles en un espai difícil de poder-lo assumir.

Per al consistori, els problemes de mobilitat de les últimes setmanes posen de manifest com de necessària és la variant d’Olot.

Estanis Vayreda, Primer Tinent d’Alcalde d’Olot: Reclamar de nou que la Generalitat, l’estat i tota la comarca anem junts per aconseguir aquesta infraestructura tan important per la nostra ciutat.

Es preveu que d’aquí a dues setmanes es faci un repintat de les línies de senyalització de la via durant la nit, per provocar les mínimes afectacions de trànsit. També s’esperen noves mesures de pacificació acordades amb la plataforma “No és un Vial, és un carrer” i el Servei Català de Trànsit.

Deixa un comentari