Les festes majors de Beuda, la Pinya i Oix marquen l’agenda d’aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana estarà marcat per festes majors a la Garrotxa, ja que Beuda, la Pinya i Oix estan de celebració.

La festa de Beuda es duu a terme aquest cap de setmana i s’organitzen activitats per a tots els públics. Des d’un berenar i l’espectacle familiar amb ‘Ai el geRRo!’ dissabte a dos quarts de sis de la tarda fins a les sardanes amb la Cobla de la Jonquera i la gran trobada d’acordionistes de diumenge a partir de les cinc.

Una altra de les festes que protagonitzen aquest cap de setmana és la de la Pinya que incorpora la nit del divendres amb el sopar popular a les nou del vespre i l’espectacle d’humor a dos quarts de dotze a càrrec de la Mayte Carreras. Dissabte les activitats s’inicien a les les cinc de la tarda i van dirigides a tots els públics.

Judit Ferrés, comissió de festes de la Pinya: Serà a les cinc de la tarda amb el campionat de truc per parelles i justament a la mateixa hora hi ha pels nens la festa de l’espuma amb berenar per tothom que hi hagi, també es fa a la Plaça del Poble. Llavors continuem a la nit a les dotze amb els Djs, hi ha Dj Curba i Dj Txeco que a les dotze, la mateixa hora surten els autocars d’Olot amb servei gratuït per portar a la gent cap a la Plaça.

Finalment, a Oix trobem el sopar a la fresca amb música dels campaments musicals el divendres i els concerts de la Laia i Marc i Daura.

Lluc Pons, membre del grup de joves d’Oix. Aquest any és el primer any que s’ha constituït el grup de joves d’Oix i hem intentat agafar una mica el relleu d’OVOXO i hem començat organitzant un sopar popular que serà el divendres dia 9 i hi haurà fideuada i carn a la brasa amb postres i Cafè i tot això serà 12 euros. Els tiquets es podran comprar a l’hostal i el càmping.

No obstant això, el cap de setmana més fort de les festes d’Oix serà el del 10-11 d’Agost que hi haurà la cercavila amb els gegants i capgrossos, el correfoc i el concert de Germà Negre.

x