L’espectacle Back2Classics tanca el cicle de “A les places en família” a la Plaça Major d’Olot

Aquest dijous ha finalitzat “A les places en família” amb l’obra Back2Classics, a càrrec de Planeta Trampolí. La Plaça Major d’Olot va acollir la darrere proposta del cicle, on es va poder veure una barreja entre salts amb un llit elàstic i música.

Angel de Miguel, creador i artista de Planeta Trampolí: És un espectacle de llit elàstic, que està inspirat en els números clàssics de circ, de llit elàstic, i que està re interpretat i modernitzat amb música actual. Està inspirat amb totes aquestes mogudes urbanes, com el Hip Hop i totes aquestes coses.

 

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de l’Ajuntament d’Olot: Aquest any hem tornat a organitzar aquests tres espectacles a diferents places de la ciutat. Estem contents perquè s’han pogut celebrar totes tres, tot i que un va haver de canviar d’ubicació, però han tingut molta afluència de nens, de famílies, ja que era l’objectiu.

Amb el d’aquest dijous són tres els espectacles que s’han pogut veure en les places olotines durant aquest estiu, una proposta que ha agradat a les famílies i que l’Ajuntament d’Olot espera reeditar l’any que ve.

x