Sant Feliu de Pallerols ofereix el ball de Gegants, Cavallets i la Mulassa

Sant Feliu de Pallerols ha viscut un dels moments més destacats de l’estiu amb la seva festa petita. Aquest dijous s’ha homenatjat a la gent gran amb la 81a Festa de la Vellesa i a la tarda ha estat el torn dels més petits, que han tingut l’oportunitat de veure ballar als gegants, cavallets i a la mulassa. Els balladors han estat assajant durant mesos per executar el tradicional ball sense entrebancs.

Nil Port, ballador de la faràndula: Ja des de la Festa Major, des del juny devíem començar els assajos a finals de maig i ja no parem pas, descansem una setmana després de Festa Major i després cada divendres de 7 a 8 anem assajant.

Una festivitat que els balladors esperen amb il·lusió per poder ballar per primera vegada entre els gegants.

Nil Port, ballador de la faràndula: És una cosa que tots portem dins el cor i ens ho estimem molt.

Aquesta és la primera Festa Petita del nou equip de govern municipal, que està estudiant el projecte de remodelació del local de la faràndula que va iniciar l’anterior consistori.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Ho estem estudiant, és un projecte que està sobre la taula i està en fase d’estudi, encara hem d’acabar d’analitzar el projecte al 100%, de moment no hem descartat ni aprovat res, hem de decidir què fem.