Xavi Ginard està cada cop més aprop de fitxar per l’Atlètic Balears

Xavi Ginard podria ser el següent jugador a deixar la Unió Esportiva Olot, davant l’interès persistent de l’Atlètic Balears. Fa temps que el porter desitja tornar a ses Illes, i l’acord per fitxar pel club mallorquí va estar a punt de realitzar-se el passat mercat d’hivern, però finalment el d’Artà es va quedar a Olot. Aquest divendres, l’Esportiu de Catalunya afirma que al final l’Atlètic Balears incorporarà al porter. Xavi Ginard va arribar fa tres temporades a la Unió Esportiva Olot quan el club militava a la Tercera Divisió, i sempre ha mantingut la titularitat, esdevenint una peça important per l’equip. Ara, però, el club es mostra comprensiu davant la seva possible sortida, malgrat la renovació del porter aquest estiu, i espera que hi hagi una compensació econòmica per la seva pèrdua. S’entreveu que l’Olot ja té un substitut de garanties: l’actual company de Ginard, el porter Pol Ballesté.