La Pinya celebra la Festa Major amb un Campionat de Truc i la festa de l’escuma per als més petits

Aquest cap de setmana el nucli de la Pinya de la Vall d’en Bas ha celebrat la seva festa major. Dissabte a la tarda hi van haver diverses activitats com el Campionat de Truc i la festa de l’escuma per als més petits. Al Campionat de Truc que es celebrava a les cinc de la tarda hi van assistir una trentena de persones. Per la seva banda, la festa de l’escuma que va tenir lloc a la mateixa hora del dissabte, hi van assistir una vintena de nens i nenes acompanyats de les seves famílies, que tots junts van gaudir de la festa major del poble garrotxí.

Judit Ferrés, Comissió de Festes de la Pinya: A les cinc comença la Festa de l’Escuma per als més petits i a la mateixa hora hi ha el Campionat de Truc per parelles a dalt el local social i llavors ja ho enganxem amb la nit. Sempre intentem fer el mateix perquè veiem que funciona i llavors anem seguint. L’únic que aquest any els inflables són aquàtics, que els altres anys no ho éren però feia molta calor i vàrem optar per fer-los aquàtics a veure si així venen més nens.