Víctor Valdés s’estrena a la banqueta del Juvenil A del Barça amb victòria per 1-3 contra el CEF Bosc de Tosca

Víctor Valdés s’estrena amb victòria a la banqueta culer per 1-3 davant el CEF Bosc de Tosca. El conjunt garrotxí no ha pogut frenar el joc combinatiu del juvenil A del Barça. El camp de futbol Municipal de Bosc de Tosca ha viscut una gran assistència de públic per veure a l’exporter blaugrana, que va tenir temps de fer-se fotos i firmar autògrafs.


El domini en els primers minuts per part del conjunt blaugrana va fer que arribés el primer gol gràcies al davanter Andrei Sorin. Seguia el joc de toc per part dels visitants, que van crear nombroses ocasions que no van acabar amb gol fins a la segona meitat. A l’inici de la segona part Jaume Jardí va anotar el 0-2 amb un bon xut des de la frontal. El CEF Bosc de Tosca va reaccionar amb un gran gol de Pol Serra que aconseguia retallar distàncies amb una vaselina. Finalment, una bona acció tècnica de Jaume Jardí va fer que al partit acabés 1-3, a favor dels blaugranes. Una segona meitat molt bona del porter Gerard Valls, que va evitar una major golejada.

Joan Miquel Salavedra, entrenadora CEF Bosc de Tosca: Si comencem pels seus jugadors, el Barça mou la pilota a una velocitat brutal, nosaltres hem intentat contrarestar-los defensivament i crec que ens n’hem sortit bastant bé. No hem encaixat un resultat d’escàndol, tot i que els nostres porters han estat bé. Però bé portem dos dies d’entrenament, ells tota la setmana amb dobles sessions i jo crec, que hem fet un bon partit i així els hi he transmès als meus jugadors.

El següent partit de preparació per a la campanya 2019-20 dels homes de Joan Miquel Salavedra, es jugarà el dimecres 7 d’agost al camp del Manlleu de Primera Catalana.

Deixa un comentari