Xavi Ginard i la UE Olot arriben a un acord per a la rescissió del seu contracte

Finalment Xavi Ginard no jugarà a la Unió Esportiva Olot la temporada que ve. Així ho ha comunicar el club en les últimes hores. El porter d’Artà ha arribat a un acord amb la UE Olot per rescindir el seu contracte i tornarà a casa seva la temporada que ve, a l’Atlètic Balears, un dels equips més potents del grup tercer de la segona divisió B.


Xavi Ginard va arribar a la Unió Esportiva Olot la temporada 2016/2017 quan l’equip estava a tercera divisió, i ben aviat va ser un dels jugadors claus per aconseguir l’ascens. Ginard ha jugat durant aquestes tres temporades més d’un centenar de partits i durant el curs passat va ser un dels porters menys golejats de la categoria, convertint-se en una de les peces claus pel projecte de Raúl Garrido i un dels jugadors més estimats per l’afició.

Amb la baixa de Xavi Ginard moment per Pol Ballesté, arribat fa pocs mesos i demostrant durant el tram final de la temporada la seva qualitat sota els pals.