El FCB Femení derrota a l’AEM Lleida a la Vall d’en Bas (13-0)

Les instal•lacions de Royal Verd a la Vall d’en Bas han acollit aquest diumenge futbol femení d’alt nivell, amb la visita del Futbol Club Barcelona Femení i l’AEM Lleida, després que els dos conjnuts hagin estat fent una estada a la comarca de la Garrotxa


Des dels primers minuts s’ha imposat la superioritat de les culés, que han estat jugant pràcticament tot el partit a l’àrea de les rivals. Sota una intensa pluja, el partit ha arribat al final de la primera part amb un resultat de 7 gols a 0. Intensitat que no han baixat les culés durant els segons 45 minuts, per endinsar al fons de la xarxa 6 pilotes més, per acabar el match amb un resultat de 13 a 0.

Patri Guijarro, jugadora FCB: “Contenta de tornar a jugar, deprés de la lesió, tornar a entyrenar i jugar. Bones sensacins en aquest pàrtit, agafant ritme aquí a la Vall d’en Bas i seguir treballant. L’objectiu de la temporada és guanyar la lliga que se’ns resisteix. M’he quedat molt sorpresa, per las instal•lacions, l’hotel; tot molt fàcil i ens han acollit molt bé.”

Lluís Cortes, entrenador FCB: “He vist molt bé l’equip. Assimilant nous conceptes de joc, i veient que les noves s’integren molt bé. Estem al principi de la pretemporada.”

Marta Maench, jugadora AEM Lleida: “Ha estat una experiència çunica, perqè hem jugat un equip que juga al màxim nivell a Europa i Espanya. Molta gent pagaria per viure aquesta experiència, encara que ens hagi tocat patir. pe`ro sempre ho recordarem.”

x