La UE Olot perd contra la UE Horta i diu adéu a la Copa Catalunya (3-1)

La Unió Esportiva Olot ha perdut aquest diumenge a la tarda contra la Unió Atlètica d’Horta i no s’ha pogut classificar per a la pròxima ronda de la Copa Catalunya. Els locals han sortit més forts que els olotins i amb una proposta més valenta que ha sorprès als visitants. La UA Horta ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un bon cop de cap de Brian a la sortida d’un córner al minut 34. A tres minuts per al final de la primera meitat, Mateo ha caçat una pilota morta dins l’àrea petita i ha marcat el segon del conjunt local.


La represa ha sigut molt diferent. L’Olot ha obtingut el control de la pilota i ha disposat de bones ocasions de gol per poder iniciar la remuntada. Natalio i Héctor han tingut les oportunitats més clares. Tot i això, al minut 74, l’Horta ha organitzat un bon contraatac que ha acabat amb el tercer gol dels locals. Manrique ha estat l’autor de la diana. L’Olot ha seguit atacant i, cinc minuts després, Blázquez ha aconseguit un golàs de falta per reduir diferències, però ha sigut insuficient. L’Olot s’acomiada de la Copa Catalunya.

La pròxima batalla es disputarà dimecres vinent al camp del Palamós CF.