L’ocupació turística a Olot durant el juliol ha estat del 59%, assolint la millor xifra dels darrers tres anys

L’oficina de turisme d’Olot ha recollit les dades d’ocupació durant el mes de juliol a la ciutat en les quals es reflecteix de forma positiva un increment en les pernoctacions, que han augmentat un 9,6%, assolint una ocupació d’un 59%.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de l’Aj. d’Olot: És el millor juliol dels darrers tres anys i les millores que nosaltres identifiquen per a la millora de l’ocupació a la ciutat i una és que sembla ser que hi ha una certa recuperació econòmica aquest estiu.

Sent aquest mes de juliol el més positiu en quant a xifres d’ocupació en els darrers anys el consistori ha identificat la celebració d’esdeveniments diversos, la climatologia i la recuperació econòmica que es percep en molts àmbits de la societat com les raons d’aquest increment significatiu. L’oficina de turisme ha atès a 2.628 persones, reconeixent un increment del 2% de turistes que viatgen de forma individual i un 2,2% dels que viatgen en família.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de l’Aj. d’Olot: Incrementen els visitants amb un 14% de gent que prové de diverses comarques de Catalunya i es mantenen els d’Espanya i a nivell internacional. I també s’incrementa, tot i que poc, la gent que es queda a la ciutat amb la idea que la gent es quedi no només un dia, sinó dos o tres dies.

L’ajuntament espera que durant aquest mes d’agost les xifres d’ocupació a la ciutat puguin seguir augmentant.