Tres ferits, dos en estat menys greu, en un accident a Sant Privat d’en Bas

Ahir a la tarda es va produir un accident de transit al nucli de Sant Privat d’en Bas. Segons els Mossos d’Esquadra l’avís es va rebre quan passaven nou minuts de dos quarts de set de la tarda, després d’una topada entre una furgoneta i un tot terreny, a la carretera que porta a l’Àrea Recreativa Els Pins de Sant Privat d’en Bas. A resultes de l’accident una passatgera va quedar retinguda dins un dels vehicles i va ser traslladada amb helicòpter medicalitzat en estat menys greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Una altra persona va ser traslladada en estat menys greu a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, mentre que una tercera persona va ser atesa pels metges del SEM al mateix lloc de l’accident. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies, quatre dotacions dels bombers i un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques.