Beth Rodergas ofereix una vetllada íntima i agradable davant unes 300 persones al festival Planestiueja’t

La cantant Beth Rodergas va visitar dissabte la Garrotxa en el marc del festival Planestiueja’t. L’artista de Súria va oferir una vetllada íntima i agradable davant unes 300 persones aproximadament al jardí de Mas Vedruna de Les Planes d’Hostoles.

Beth Rodergas, cantant: ” A banda que sigui per aquí a la Garrotxa, perquè és l’últim concert de l’estiu. És una mica especial, perquè la setmana que ve me’n vaig de vacances i potser fins a l’octubre no tornaré a pujar a un escenari. Vull dir que és l’últim concert per acomiadar-me durant les vacances de l’escenari”.

La nit va començar amb la cançó ‘Saber-te estimar’ de l’àlbum ‘Segueix-me el fil’. La protagonista també va tenir un record especial per als incendis que van afectar l’Alt Empordà l’estiu del 2012 i va interpretar la cançó ‘Es Crema’, del seu últim disc ‘Família’.

Beth Rodergas, cantant: “Com el títol indica, jo acabava de ser mare feia un any i no totes les cançons, però la majoria d’elles parlen d’aquesta nova realitat. En aquest cas, d’haver format una família i sobre com em sentia jo, amb la meva filla, el meu company. Moltes cançons van sobre això”.

La tercera classificada de la segona edició del conegut concurs Operación Triunfo va impregnar els visitants del festival de dolçor i nostàlgia, amb la cançó ‘Podré tornar enrere’, un tribut a Sopa de Cabra.

Marc Puig, regidor de Comunicació: “L’essència del festival és portar grans artistes amb gran renom en entorns on puguin fer concerts minimalistes, molt íntims i on el públic pugui ser molt proper a l’artista”.

També va afegir que el festival està en una clara línia ascendent i que quan van començar aquesta aventura, ara fa quatre anys, no s’imaginaven tota la repercussió que ha tingut fins ara.

Deixa un comentari