La previsió d’ocupació d’aquest agost a la Garrotxa és del 82%

Un 82% d’ocupació turística. És la previsió per a aquest mes d’agost a la Garrotxa. Aquesta dada està 3 punts per sota del 85% d’ocupació real que va haver-hi l’agost de l’any passat, que va ser un any molt bo. La xifra però encara podria variar en funció de la meteorologia i les reserves d’última hora.

Gerard Xifra, Vicepresident Turisme Garrotxa: “Ara menteix estem prop del 80% de previsió d’ocupació, que ens acostem al que va ser l’any passat. Val a dir que hem de contar que pot haver-hi reserves d’última hora, anulacions i el temps també és un factor important a l’agost. També val la pena remarcar que l¡’any passat l’última setmana d’agost també va ser bona, quan normalment acostuma a baixar una mica

Per tipologies d’establiment, tots superen el 75% de previsió d’ocupació i en destaquen els apartaments i habitatges d’ús turístic amb un 89% i les cases de colònies i albergs, amb un 95% de previsió d’ocupació.

Aquestes bones dades de l’agost es sumen a l’augment significatiu que hi ha hagut durant el mes de juliol on l’ocupació real ha estat del 78%, 17 punts per sobre el mateix mes de l’any passat. Totes les tipologies d’establiments han augmentat l’ocupació sent les Cases de Colònies i els albergs els que més ocupació han tingut, amb un 95% seguits dels Apartaments i habitatges d’ús turístic i els càmping amb un 80 i un 75% d’ocupació respectivament.  El perfil dels visitant majoritari segueix sent el de famílies amb nens de Catalunya, però s’ha notat un repunt del turisme estranger.

Gerard Xifra, vicepresident Turisme Garrotxa:  El més de juliol també hi ha un repunt de públic estranger. Veiem molts cotxes per exemple de Països Baixos, França que visiten la comarca el mes de juliol i és un mes bo pel turisme estranger. A l’agost tenim majoritàriament turisme català

Els turistes estrangers procedeixen majoritàriament de França, Holanda, Gran Bretanya, Bèlgica i Estats Units.

Deixa un comentari