RCR Arquitectes tanca el Summer Workshop 2019 amb un èxit de participació

El grup d’arquitectes garrotxins RCR tanca el Summer Workshop d’aquest 2019 amb un èxit de participació i una nova aposta entre les disciplines ofertes. Enguany han estat 120 els alumnes inscrits procedents de 26 països diferents que han cursat les propostes d’Arquitectura i Paisatge, Audiovisual i Fotografia, Escenografia i, com a novetat d’aquest any, dansa.

Carme Pigem, RCR Arquitectes: Ha anat molt bé, estem molt contents perquè hem incorporat un nou Workshop, el de dansa. Estem molt contents també perquè tota l’exposició que hi ha hagut al voltant del tema de la vídeo dansa ha estat molt inspiradora i pensem que tot això cada vegada obre i apropa més i més l’arquitectura a la societat i s’apropa a les altres arts i trobem que és molt interessant. Nosaltres estem molt contents i amb ganes de continuar.

Divendres va tenir lloc l’acte de clausura al pati de l’Hospici on es van presentar els projectes en els quals han estat treballant des del passat 15 de juliol. Els grups d’Arquitectura i Paisatge han desenvolupat diversos projectes com la intervenció en una nau agrícola, la remodelació del Centre de Gestió del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la proposta de creació d’un Museu d’Arquitectura de Catalunya. La resta d’alumnes també van exposar els seus projectes audiovisuals i fotogràfics, unes propostes innovadores amb les quals el grup d’arquitectes RCR afirma voler seguir expandint la idea del Summer Workshop i ampliar les disciplines de cares a les properes edicions.

Carme Pigem, RCR Arquitectes: Ho hem de veure, de moment jo diria que estarà bé si podem consolidar la dansa i això no vol dir que potser hi hagi una petita aportació de música, ja veurem.

Amb la possible creació d’una nova disciplina musical en la propera edició, RCR Arquitectes va tancar el Summer Workshop d’aquest 2019 amb l’entrega de diplomes a tots als participants.

Deixa un comentari