L’Hoquei Olot B-Sensible tanca la plantilla amb la incorporació de Maties Reixach

De perfil atacant, ràpid i elèctric: així defineix l’Hoquei Olot B-Sensible a Maties Reixach, la darrera incorporació del club i una de les preferides per jugadors i afició. Reixach, olotí de 26 anys, juga a l’entitat des que tenia quatre anys, i actualment competia a l’equip de Segona Catalana. En els últims anys, havia tingut minuts amb l’equip de Nacional, tant amb Quim López com amb Gerard Pujol i Miki Ràfols. Ara, Jordi Costa el tindrà a la seva plena disposició.

Jordi Pagès, president del Club Hoquei Olot: “Creiem que és un jugador que té qualitat per estar a la plantilla, que s’ho mereix, i que s’entén bé amb els companys, ja que els coneix des de fa anys. Per tant, pot aportar moltes coses a l’equip.”

La incorporació de Maties Reixach fa que la plantilla es doni per tancada. En aquests moments, el club té deu fitxes del primer equip per tal d’afrontar la temporada.

Jordi Pagès, president del Club Hoquei Olot: “Això l’última paraula serà del tècnic Jordi Costa, però creiem que amb la incorporació d’en Maties Reixach i d’en Guillem Raurell pensem que la plantilla està tancada.”

El primer equip de l’Hoquei Olot arrencarà la pretemporada el proper 19 d’agost, i s’espera que l’estrena oficial en lliga dels jugadors de Jordi Costa tingui lloc el 15 de setembre a la pista del Noia.

x