Aquest dijous la Unió Esportiva Olot disputa el partit benèfic contra la SD Huesca

Aquest dilluns l’Olot ha presentat el partit a favor de Càritas Garrotxa. El matx es disputarà aquest dijous a dos quarts de vuit entre el club garrotxí i la Sociedad Deportiva Huesca, ex primera divisió. Aquesta serà la vuitena edició en què l’Olot col·labora amb l’entitat benèfica a través d’aquest acte. Tota la recaptació que es faci en el partit d’aquest dijous anirà destinada íntegrament a Càritas Garrotxa. Recordar que en aquest partit els socis també hauran de pagar per tal d’ajudar al club a recaptar més diners.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa: Pocs clubs, a nosaltres ens sembla, dels que coneixem tenen una preocupació social, de país, de ciutat, de comarca com la Unió Esportiva Olot. Això és, un actiu que nosaltres agraïm i que ens sentim com atrets a aquest sensibilitat que la Unió Esportiva Olot té i desenvolupa.

La Unió Esportiva Olot espera que hi hagi una bona entrada a l’Estadi Municipal per tal d’ajudar encara més a Càritas. En aquests partits, l’esport passa a un segon pla i la solidaritat agafa més protagonisme.