El Femení del Futbol Club Barcelona abandona aquest dimecres l”stage’ a la Vall d’en Bas

Aquest dimecres les jugadores del Barça Femení abandonen l’’stage’ a les instal·lacions RoyalVerd, a la Vall d’en Bas. L’equip dirigit pel nou tècnic Lluís Cortés ha gaudit durant més d’una setmana de la tranquil·litat de la Garrotxa. L’stage ha estat carregat de dobles sessions, activitats extra esportives i d’un partit contra l’AEM Lleida de la Segona Divisió Femenina que va acabar amb golejada per part de les jugadores culers (13-0). Avui, però, abans de marxar disputen un partit contra el juvenil A de Les Preses.

Lluís Cortés, entrenador FC Barcelona Femení: L’estada està sent molt bona i estem molt a gust a La Vall d’en Bas. Estem en un bon hotel, que cobreix les nostres necessitats i també unes bones instal·lacions que ens ajuden a entrenar en les millors condicions possibles. A més a més ho hem combinat amb alguna activitat a l’exterior, com curses d’orientació i kayak a l’estany de Banyoles. Crec que tot això són activitats que sumen, que ajuden i que en el nostre cas ens ajudarà a fer una millor pre temporada.

A dos dies d’acabar l’stage, les dos subcampiones del món amb Holanda, Martens i Van der Gragt han arribat a la Garrotxa per a completar l’equip. El Femení del Barça començarà la Lliga Iberdrola amb dos rivals importants. A la jornada 1 contra el CD Tacón i a la tercera jornada contra les actuals campiones de lliga, l’Atlètic de Madrid.