Marc Vito afirma que no ve a suplir a Xavi Ginard, sinó que arriba per ser ell mateix i competir amb Pol Ballesté

Aquest dimecres la Unió Esportiva Olot ha presentat Marc Vito, que prové del Peralada, lloc en el qual ja ha practicat un futbol bastant semblant al de l’Olot. El porter arriba a la capital garrotxina amb la intenció de ser ell mateix i assegura que arriba amb il·lusió i ganes de començar aquest nou repte.

Marc Vito, fitxatge Unió Esportiva Olot: Sé que en Xavi ha sigut una persona molt important tant a nivell personal com a nivell esportiu, i que ha deixat un empremta important aquí. Jo vinc a ser jo, no vinc a suplir la baixa d’en Xavi, sinó que vinc a ser jo mateix a competir amb en Pol i sé que si tot va bé doncs podem fer coses grans aquí.

Marc Vito és un porter d’alçada i té experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol. El jove porter ha passat per equips històrics com el Còrdova, Badalona i Peralada. Aquest és un reforç necessari per el club després de la sortida del porter Xavi Ginard a l’Atlètic Balears.

Sergi Raset, director esportiu Unió Esportiva Olot: Té un marge de millora, va molt bé per dalt i té bona presència física, i crec que tant amb en Marc com en Pol tenim la porteria molt ben coberta.

El porter de 23 anys nascut a Terrassa fitxa per una temporada més una altre d’opcional.