La Diputació referma el compromís d’ajudar els ajuntaments de la Garrotxa en la primera visita a un consell comarcal del mandat

Visites com aquesta s’emmarquen en la voluntat de la Diputació de visitar tots els municipis de la demarcació amb l’inici del nou mandat, escoltar quines són les seves necessitats i oferir-los els seu suport en àmbits diversos, ja sigui tècnic o econòmic.

Pau Presas, Vicepresident Primer Diputació de Girona: Hi ha municipis amb necessitats d’habitatge que la Diputació hi estem a sobre, també ajudes en transparència i processos participatius, i també temes de medi ambient, transició energètica… tots aquests temes no s’aturen sinó que s’incrementen. El que venim a fer amb aquestes trobades és explicar-los què poden trobar i  posar-nos a disposició, i tenir el contacte perquè davant de qualsevol cosa es puguin posar en contacte amb la Diputació.

 

Santi Reixach, President Consell Comarcal de la Garrotxa: S’agraeix aquesta visita perquè hem pogut tocar bastants temes que necessita el Consell Comarcal. Els hi hem exposat i hi ha diferents temes, de medi ambient, d’habitatge…

En la seva jornada a la Garrotxa els representants de la Diputació també han visitat les Preses i Tortellà.