Una trentena de nois i noies d’entre 12 i 16 anys participen aquests dies als Campaments Musicals d’Oix

Des de divendres i fins diumenge Oix acull una nova edició dels Campaments Musicals, que enguany arriben a la 5a edició. L’activitat s’organitza des de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany, amb l’objectiu d’aprendre música tot divertint-se i per tal de recuperar el vincle històric, pel que fa expèriencies amb campmanets i estades, entre Banyoles i Oix.

Abdon Compta i Aniol Puell, monitors Campaments musicals d’Oix: “Bàsicament consisteix en pasar 11 dies aquí a Oix i fer música, combinat amb actrivitats de lleure. Preparem uns temes, també fem tallers, amb cantautors de la comraca. I acabar-ho amb jun concert l’últim dia per a tota la gent del poble.”

Durant els tres primers dies de campaments musicals han actuat, en concert, Laia i Marc, Daura, Carles Belda i President Xai.

La trentena de nois i noies d’entre 12 i 16 anys que hi participen enguany combinen les hores d’assaig i de proves amb diversos instruments duts per ells mateixos de casa, amb activitats de lleure, com per exemple visitar les magnígiques gorgues que hi ha a la zona de Sadernes.

Abans del gran concert a la plaça major d’Oix, que serà dissabte a les 12 del migdia, els nois i noies actuaran aquest dijous a Montagut, a la piscina a les 8 del vespre, el que ha de ser un assaig general perquè dissabte surti tot rodó.

Aquesta setmana al programa MAC Exprés d’aquesta casa veurem com estan anant els assajos i les sensacions d’alguns dels participants.