El Departament d’Educació i l’Ajuntament d’Olot milloren la teulada i la façana de l’Escola Malagrida

El Departament d’Educació de la Generalitat aprofita les vacances per fer obres de millora als centres educatius de la Garrotxa. Un d’ells és l’escola Malagrida d’Olot, on s’està fent una nova fase de renovació de la coberta, valorada en prop de 130.000 euros. Al mateix temps, l’ajuntament de la ciutat finança el repintat de la façana, amb un cost superior als 12.000 euros.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Aprofitant que el departament té muntades totes les bastides per fer possible aquest canvi de la coberta, des de l’Ajuntament hi posarem els diners necessaris per pintar tota la part exterior de l’Escola Malagrida, que és una de les més antigues que tenim a Olot, per no dir la més antiga, i que acabarem de fer que aquests edificis escolars, que són tant importants i necessaris, que s’hi pugui treballar amb bones condicions, que facin goig i que puguem anar avançant en aquesta línia.

Des de l’anterior mandat, l’Ajuntament disposa d’un programa d’actuacions de millora als 23 centres educatius de la ciutat. Cada escola fixa les accions prioritàries a executar, que en total aquest any suposen una inversió de 95.000 euros.

Deixa un comentari