Aquest cap de setmana els Hostalets d’en Bas celebrarà la Festa Major

Aquest cap de setmana a la Vall d’en Bas comencen dues Festes Majors, una d’elles serà la dels Hostalets d’en Bas, que enguany torna amb una de les activitats més conegudes de la festivitat, la Nit Estrellada, que tindrà lloc divendres a les vuit del vespre i comptarà amb una sorpresa per part de la comissió.

Marta Vila, membre de la Comissió de Festes dels Hostalets d’en Bas: L’any passat la vàrem fer com a prova pilot perquè ens agrada el món de la muntanya i les caminades i vàrem dir, perquè no, coincideix amb les llàgrimes de Sant Llorenç, pugem a un prat a dalt el camí ral, fem un sopar popular que ja ens té preparat la gent de la comissió i després fem vista d’estrelles i baixem.

Una altra de les activitats que més assistents aplega durant la Festa Major del poble és la Gimcana Rural, una prova d’agilitat, rapidesa, coordinació i treball en equip que se celebrarà dissabte a les quatre de la tarda i a la nit tindrà lloc el sopar popular. Diumenge al matí s’han preparat activitats de ioga i escacs i a la tarda s’ha apostat per un espectacle de circ i inflables per als més petits. La novetat d’enguany és que la comissió ha volgut fer un canvi en la programació de la nit de dimecres optant per començar la festa a les vuit del vespre i acabant a les dues de la matinada apostant per la música en directe.

Marta Vila, membre de la Comissió de Festes dels Hostalets d’en Bas: Teníem ganes la comissió de fer un canvi en el què és l’oci nocturn perquè el què ens arribava no ens acabava de convèncer. El model d’oci nocturn pel qual apostàvem no anava d’acord amb el què el públic rebia.

La Festa Major acabarà dijous amb els actes solemnes i les populars sardanes. Durant aquests dies el segon poble de la Vall d’en Bas que celebrarà la Festa Major serà Puigpardines.

Deixa un comentari