La presidència de Turisme Garrotxa canviarà el proper mes d’octubre

Turisme Garrotxa canviarà de president el proper mes d’octubre. Eduard Llorà deixarà la presidència després de vuit anys al capdavant de l’associació per tal de centrar-se en la seva nova etapa a la Diputació de Girona.

Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa: Em sembla que una responsabilitat com Turisme Garrotxa, que exigeix molta més dedicació, seria incompatible amb la feina que estic fent en aquests moments a Vies Verdes i, per tant, he decidit no optar a la reelecció de les noves eleccions que hi haurà a l’octubre a Turisme Garrotxa.

L’entitat constituirà l’assemblea a finals d’octubre amb la junta on es votarà el nou president o presidenta a partir dels representants que decideixin postular-se. Malgrat el relleu Llorà assegura que continuarà donant suport a l’associació i al seu nou representant.

Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa: I a partir d’aquí la persona que agafi el relleu encantat de poder-la ajudar, em posaré a la seva disposició i animaré a qualsevol dels president que surti a partir de l’octubre.

Turisme Garrotxa és un ens que treballa per promoure un model turístic sostenible al territori i intenta millorar la competitivitat dels seus socis i membres amb Eduard Llorà com a actual president i Gerard Xifra de vicepresident, tot i que el proper mes d’octubre un nou representant encapçalarà la presidència de l’entitat.

x