La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del Palamós per 2-1

Segona derrota consecutiva de l’equip garrotxí que va caure a la Costa Brava per la mínima.  A la primera part els homes de Raúl Garrido no van oferir una mala imatge, tot i així el conjunt de la Costa Brava es va avançar al minut 19 gràcies a Adri Salas. L’Olot es va anar fent amb el control del partit i de la pilota i això va donar els seus fruits, ja que es va xiular un penal provocat pel nouvingut Joel Arimany, que va transformar amb tranquil·litat el veterà Jordi Xumetra al minut 27. L’equip de la Garrotxa ho va seguir intentant, però Adri Salas va tornar a desencallar el partit amb un xut des de la frontal que va donar la victòria al Palamós.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: Avui havíem de fer un equip amb molta gent jove i això, evidentment, ha condicionat molt el partit. És un entrenament més, evidentment no ha sigut bona la imatge que hem donat, però no vull tampoc fer major valoracions perquè demà tenim un partit i hi ha jugador importants que avui no han participat i que demà han de fer-ho i repeteixo que ens ha condicionat.

La Unió Esportiva Olot jugarà aquest dijous el partit benèfic de Càritas Garrotxa contra la Sociedad Deportiva Huesca a les 19.30.