Quim Roca és reconegut a la 5a edició del Life Framer Photography Prize

El fotògraf garrotxi Quim Roca ha estat distingit a la 5a edició del Life Framer Photography Prize, un concurs internacional en què hi participen fotògrafs de tot el món. Quim Roca ha guanyat el segon premi dins de la categoria Still Life 2019, fet que li permetrà exposar l’obra l’any que ve a New York, Tokyo, Milà i Arles .

En la fotografia guanyadora ens presenta una natura morta, un lloc abandonat i sense moviment.

Quim Roca, fotògraf: És una fotografia d’un espai abandonat, d’una casa d’Olot que ja no hi viu ningú, ja està a terra. I llavors era aprofitar una habitació que no hi havia absolutament res excepte un petit quadre d’una Mare de Déu. I llavors amb una llum que entrava des d’una finestra donava aquesta sensació de solitud.

Busca transmetre la pèrdua de la fe catòlica, la solitud de la religió i dels espais buits. L’obra fotogràfica s’emmarca en un nou projecte de l’artista, anomenat ‘Amén’, que utilitza la idea de la pèrdua de la religió vinculant-ho a la figura dels sants a la ciutat d’Olot.

Aquest premi portarà la fotografia de Roca a ciutats de tot el món, i l’ajudarà a donar a conèixer el seu treball.

Quim Roca, fotògraf: Molt satisfet perquè apart de ser de nivell mundial reconeix la meva feina com a fotògraf i dona ànims per seguir treballant en fotografia.

Així doncs, el fotògraf olotí continuarà construint espais a través de l’objectiu de la seva càmera.

 

 

x