Acaba la Challenge David Moner amb la victòria del Club Natació Besalú

Després de quatre cites, Flaçà va tancar aquest dijous la Challenge David Moner, l’esdeveniment de natació on els clubs de piscina descoberta de la demarcació de Girona promouen l’esport entre els seus nedadors més novells. Es tracta d’un trofeu per tal d’avesar els més petits a l’aigua i a la competició, i per tant es valora més la bona sintonia entre els companys i rivals que el propi resultat. Tot i això, sempre es proclama un vencedor, i per tercer any consecutiu el millor ha estat el Club Natació Besalú: l’equip verd-i-negre es va imposar al Club Natació Castellfollit, que en els últims anys veu com els besaluencs s’imposen en la prova de promoció. La victòria a la David Moner, però, ratifica l’èxit del Besalú aquest curs ja que signa un doblet que no es veia en anys a la natació gironina, després de l’últim aconseguit pels castellfollitencs. I és que l’equip de la vila comtal també es va imposar a la Copa Pirineus, la competició absoluta, el passat cap de setmana. Feia molts anys que els verds no guanyaven la prova principal, i enguany han aconseguit el ple després de temps perseguint la victòria. La propera competició dels clubs garrotxins de piscina descoberta tindrà lloc aquest dissabte a Besalú, amb la celebració del Nedador Complet a partir de les deu del matí.

Deixa un comentari