Aquest cap de setmana les Planes d’Hostoles celebra la Festa Familiar amb l’actuació del Pot Petit

El festival Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles celebrarà aquest dissabte la Festa Familiar sumant-se novament al projecte de la Fundació Albert Bosch per destinar els fons recaptats de les entrades a la investigació del càncer infantil.

Jordi Port, director de Comunicació de la Fundació Albert Bosch: Doncs concretament aquest any la recaptació que s’obtingui d’aquest esdeveniment va al projecte que tenim obert al servei d’oncologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron que principalment es dedica a buscar solucions mèdiques al càncer infantil.

La jornada comptarà amb les actuacions del Pot Petit al matí i Reggae per Xics a la tarda, a més d’activitats, actuacions i sorpreses durant tot el dia.

Joan Soler, regidor de Cultura de l’Aj. de les Planes d’Hostoles: Ja a les deu del matí quan s’obri el recinte allà hi tindrem castells inflables, jocs per la mainada, espectacles que aniran sortint espontàniament, també tindrem tallers per la mainada.

L’any passat es van recaptar prop de 6.000 euros pel projecte sobre el càncer infantil de la Fundació Albert Bosch i enguany la solidaritat de les Planes d’Hostoles continuarà amb la Festa Familiar i una jornada plena d’activitats per als més petits.

x