El Museu de la Garrotxa mostra ‘Versions’ de La Càrrega

Durant aquest 2019 han estat diverses les exposicions que el Museu de la Garrotxa ha acollit en relació al quadre ‘La Càrrega’ de Ramon Casas. Ara s’han recollit en un únic espai, la sala Oberta 2 del museu olotí.

Montserrat Mallol, directora del Museu de la Garrotxa: Amb l’exposició ‘versions’ tanquem un cicle d’exposicions i activitats de tot tipus que hem organitzat per celebrar que fa 100 anys que va arribar en dipòsit el quadre de ‘La Càrrega’ de Ramón Casas de Madrid al Museu Biblioteca d’Olot.

‘La Càrrega’ de Ramon Casas ha esdevingut un element d’inspiració per a artistes d’arreu del territori i és per aquest motiu que el Museu de la Garrotxa ha decidit recollir les seves interpretacions i mostrar-les al públic.

Montserrat Mallol, directora del Museu de la Garrotxa: ‘Versions’ és una exposició que recull tot un seguit de versions, interpretacions i visions de diferents artistes, escultors, pintors, dibuixants i d’arts visuals que han fet a partir del tema de ‘La Càrrega’ de Ramón Casas.

Un recull d’obres que els artistes han creat com a denúncia social o artística de la repressió de l’estat, que ara suposen el final d’un cicle. En el marc de l’exposició, que es pot veure fins el proper 18 d’agost, també es convida als visitants a crear la seva pròpia interpretació del quadre.