El partit benèfic entre la Unió Esportiva Olot i la Sociedad Deportiva Huesca recapta 2.941 euros

La Unió Esportiva Olot va aconseguir empatar 0 a 0 aquest dijous davant la SD Huesca. Els homes de Raúl Garrido venien de dues derrotes consecutives contra equips de categories inferiors, però davant els aragonesos, que van disputar la Primer Divisió el curs passat,l’Olot va estar molt ben posicionat i amb les idees molt clares. L’equip olotí va aguantar les oportunitats que van tenir els visitants, i també va disposar d’alguna ocasió que podia haver acabat amb gol. La primera part va estar dominada pels homes de Míchel Sánchez, tot i que no van crear molt de perill a la porteria local. A la segona part el domini del joc es va igualar i els dos van disposar d’ocasions molt clares. El jove extrem colombià Peñaloza va enviar, amb un xut des de la frontal, una pilota al travesser. Per part dels locals el juvenil Joel Ferrés va estar a  punt d’anotar el seu primer gol amb l’Olot. D’altra banda, Pep Chavarria es va lesionar i això preocupa tant a l’entrenador com a la afició olotina.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: En Pep s’haurà de fer proves, però no té bona pinta. Sembla que hi ha un trencament, però no ho sé, ho haurem de valorar.

El més important del partit va ser la recaptació que es va fer: un total de 2941 són els diners que va recaptar la Unió Esportiva Olot en el partit benèfic d’aquest any, una quantitat que anirà per a l’entitat Càritas Garrotxa.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: Gràcies a la gent que ha vingut, perquè col·laborar en aquesta causa parla bé de la nostra afició. No sé si han recaptat 3.000 euros, però està molt bé i és una prova més de que no solament som un club de jugar a futbol, sinó que hi ha moltes coses més i ho fem molt bé.