Els casals d’estiu de la Vall d’en Bas segueixen amb el projecte educatiu

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas torna a apostar un any més, per uns casals on s’inculquen molts valors, a part de la diversió. Aquest casal està present tant a Sant Esteve d’en Bas, com a Sant Privat d’en Bas. Enguany, hi ha unes 250 inscripcions entre infants i joves del casal de joves, però que estan acompanyats en tot moment per als 23 professionals contractats per part de l’organització. El casal està dividit per grups.

Joan Barris, Director dels casals d’estiu de la Vall d’en Bas: Portem més de 20 anys fent casals i venim a reivindicar una mica això, que l’estiu és una època per passar-ho bé, d’oci, però que també podem aprofitar per educar. En concret aquest any estem educant a més de 150 joves, tenim diferents grups de casals dividits en dos espais, a Sant Privat i a Sant Esteve d’en Bas. Tenim dos grups de petits de 3 a 5 anys, un grup de mitjans i dos de grans.

Els objectius principals són transmetre valors com la humilitat, el respecte i la participació, que es treballen en totes les activitats que es porten a terme en el casal. També es mostra un gran interès sobre el territori, la natura i la seva cultura.

El principal atractiu dels casals d’estiu de la Vall d’en Bas són les excursions que s’hi fan i la cultura que imparteixen els monitors. Els casals de la Vall, any rere any, van consolidant el projecte educatiu que es van proposar.