L’Ajuntament d’Olot posa en marxa un estudi de seguretat i mobilitat al barri de Sant Miquel

En el Pla Integral d’Accions de Millora del barri de Sant Miquel una de les mesures més votades pels veïns va ser la creació d’un estudi per recollir les accions de millora que es poden dur a terme a la zona i el consistori olotí ha adjudicat aquesta investigació que es preveu que pugui finalitzar a finals del mes de novembre.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Anualment hi ha una quantitat de diners que l’Ajuntament posa a disposició del Consell de Barris de Sant Miquel perquè decideixin quines accions volen fer cada any i enguany han decidit encarregar aquest estudi.

Amb un cost de 17.000 euros l’estudi englobarà les accions de millora que es poden aplicar a l’Avinguda Girona, l’Avinguda Jaume II i la de les Tries. Tres zones que els veïns consideren que compten amb diverses problemàtiques com el poc atractiu per passejar-hi, la dificultat en els passos de vianants, la falta d’un bici carril o l’escàs enllumenat, entre d’altres.

Pep Berga, alcalde d’Olot: El que tindrem és  un recull d’accions que a partir del PIAM de l’any que ve, del 2020, seran els veïns qui decidiran quines accions de millora proposades es duen a terme com alguna acció a les voreres, relacionada amb els aparcaments, els arbres o l’enllumenat. En principi l’estudi ha de recollir tots aquests aspectes.

L’estudi recollirà les accions de millora del barri i el cost de les mateixes, de manera que el proper any 2020 els veïns podran decidir quines de les actuacions seran aplicades.

x