Alexandra Martorell, guanyadora de Olot Fotografia 2019, presenta a l’Hospici el nou projecte Invisibles

L’exposició fotogràfica Invisibles, a càrrec de l’artista guanyadora de la beca Olot Fotografia del 2019, Alexandra Martorell, estarà a Olot des de el 10 d’agost fins a l’1 de setembre a la sala 15 de l’Hospici d’Olot. L’objectiu d’aquesta exposició és mostrar aquestes dones que tenen més de 50 anys i que no estan representades enlloc. També es vol ensenyar a la gent que hi ha una vida molt maca després d’aquesta edat i que totes les dones mereixen ser vistes.

Alexandra Martorell, fotògrafa i directora d’Invisibles: Vull explicar que a partir dels 50 anys no desapareixem, com ens volen fer desaparèixer els mitjans de comunicació, les xarxes socials, sinó que seguim estant, i estem millor que mai i ens queda una vida per davant i trobo que és una qüestió de sonoritat. Què passa amb les dones de més de 50 anys? Doncs hi són, són meravelloses i alguna persona li havia de donar visibilitat.

La fotògrafa valenciana té interioritzat el tema del gènere en les seves fotografies, com és el cas del projecte ‘Invisibles’.

x