El Joventut Sant Pere Màrtir estrena gespa artificial

El Joventut Sant Pere Màrtir ha estrenat nova gespa artificial en el primer entrenament de l’equip de 4a Catalana. Els jugadors van poder gaudir divendres del nou camp, en el qual l’Ajuntament hi ha invertit 215.000 euros.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: És ara quan s’ha arrencat el reg que hi havia, recuperat un bon drenatge, uns bons nivells. El camp ara és pla, amb bon drenatge, i amb les pluges que hi ha hagut aquests dies hem pogut constatar que l’aigua s’escorre bé i va perfectament.

Les diferents problemàtiques de la gespa anterior dificultaven les condicions de joc i s’ha optat per renovar completament el camp incloent un nou sistema de reg.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: La nova gespa pel club significa una aposta cap endavant. Un club de barri on aquest any hi haurà catorze equips, dos dels quals femenins i tenint aquestes noves instal·lacions, això és una aposta pel futbol de barri, territorial i el futbol integratiu que nosaltres practiquem.

El club ja gaudeix de les noves instal·lacions per a aquesta propera temporada en la qual asseguren enfrontar-s’hi amb força i motivació.