La piscina municipal de Besalú ha acollit la competició del Nedador Complet

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Nedador Complet a la piscina municipal de Besalú, una competició en què hi participen el CN Castellfollit de la Roca i el CN Besalú juntament amb el CN Flaçà i la Jonquera.


Es tracta d’una competició que es caracteritza per ser més individual, és a dir, no es competeix per clubs sinó que es busca quin és el nedador més complet en tots els estils.

Eduard Bartrina, entrenador CN Castellfollit: Es comença per  benjamí, aleví, infantil i absolut i cada nedador neda les quatre proves després s’agafen el conjunt de les proves i es fa la mitjana i en surt la classificació general. Per això és important en els entrenaments fer un treball d’estils perquè avui surti una bona competició.

No obstant això, es tracta d’una competició molt important pels nedadors, ja que és el moment de demostrar tot el treball i esforç que han dedicat durant l’estiu per perfeccionar la seva tècnica i poder millorar la marca. El nedador complet es tracta de la penúltima competició de natació d’aquest estiu.

Roger Sánchez, nedador CN Besalú: L’any que va ja tornarem a començar i a l’hivern també entrenem, és a dir que no perdem el contacte amb els companys. No és un final.

No obstant això, molts dels nedadors seguiran entrenant durant el curs per poder millorar i donar tot el que puguin en la pròxima temporada.