La Festa Familiar de les Planes d’Hostoles aplega unes 1.500 persones

Aquest cap de setmana les Planes d’Hostoles va aplegar unes 1.500 de persones que van assistir a la festa més solidària del municipi, i és que la Festa Familiar destina els fons recaptats de les entrades a la Fundació Albert Bosch per a la investigació del càncer infantil. Aquesta és una jornada destinada als més petits, on van poder gaudir d’inflables, tallers i activitats diverses.

Joan Soler, regidor de Cultura de l’Aj. de les Planes d’Hostoles: Per primera vegada a la història de les Planes fem una festa familiar gran, però gran vull dir en tots els aspectes, és a dir gran en quant a actuacions que hi haurà. La primera El Pot Petit, esperat grup que està triomfant a tot arreu i els Reggae per a Xics que vindran a les sis de la tarda.

El Pot Petit va oferir una actuació amb titelles, música i teatre i on van fer partícips a tots els assistents, que no van deixar d’aplaudir i ballar al ritme de les cançons del grup.

Helena Bagué i Siddartha Vargas, El Pot Petit: Jo crec que, abans en parlàvem, fa molts anys que venim aquí a les Planes, vull dir que és com una tradició que ens agrada molt venir i ens sentim molt estimats. I a més a més si els beneficis van per a una causa solidaria ja és com la cirereta del pastís.

Una jornada plena d’activitats per als més petits amb un rerefons social i les actuacions de dos grups coneguts arreu del territori com El Pot Petit i Reggae per Xics.