El CF Sant Jaume de Llierca guanya 1-4 el derbi garrotxí amistós contra CF Les Preses

Victòria del Sant Jaume en el derbi de pretemporada davant les Preses. Els homes de Joan Sánchez i Hèctor Simón han dominat la major part del partit i han tingut ocasions per augmentar el resultat. Per altra banda, els presencs no han pogut reaccionar i han acabat perdent el partit. El primer gol arriba amb una errada important de la defensa local que ha aprofitat Aniol Cabarrocas per posar el 0-1 al marcador. El segon gol ha estat obra del davanter visitant Ibra que des de la frontal ha posat el 0-2. El Sant Jaume seguia encertat de cara a gol quan el central Fortet ha anotat el tercer després de un rebot que li ha quedat als peus. Finalment per part dels visitants ha tancat el marcador Allal, amb un retall dins de l’àrea que li ha permés anotar el quart del partit. Les Preses intentava reaccionar amb un gol del migcampista Guillem Exposito, però ja era massa tard.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: Estàvem jugant contra un equip que està a Segona Catalana i que és el filial de l’Olot, i que voldrà estar a dalt. Nosaltres portàvem una setmana de rodatge, evidentment, això s’ha notat. Tenim molts de jugadors que estan de vacances i hem hagut de convocar juvenils. És un equip que està molt més rodat que nosaltres, però buscàvem aquest treball contra ells, la línia defensiva i contents pel que hem volgut treballar nosaltres avui.

 

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: Bones sensacions, la veritat és que Les Preses estava bastant ordenat i ens ha costat una miqueta trobar joc. És molt aviat, principi de pretemporada i en el fons és anar acumulant minuts, agafar sensacions i que els jugadors s’acostumin a trobar-se, i sobretot és una posada a punt per agafar ritme i concentració. Això és el que estem buscant.