Daniel Cros presenta el seu nou treball ‘Sed de viaje’ al cicle de Música al Parc

A l’estiu gelats i múscia al Parc Nou. Aquest diumenge ha estat el torn de Daniel Cros al Cicle de Música al Parc, que sobrepassa l’equador d’aquesta edició. Finalment el temps no ha fet la guitza i ha permès a l’alt nombre de públic assitent gaudir del barceloní que actuava per primera vegada a la ciutat Olot.

Daniel Cros, cantant: “Doncs estic presentant el disc que he batejat ‘Sed de viaje’, i que té a veure amb la meva expreiència vital i emocional, decom faig gires, especialment per llatinoamerica. I m’acompanyen, avui, Mariano Pintrinca que toca l’acordió i en Joan Sánchez a la percussió.”

Cançons d’autor amb tocs de folklore llatinoamercà, fol nord-americà i sons cubans, en el quart concert, de sis, que formen el Cicle de Múscia al Parc d’aquest. Propostes musicals de molta qualitat però sovint aprtades dels circuits habituals.

Jordi Serrat, organització: “EDel que es tracta és acostar una proposta cultural que de vegades no cabuda als circuits més habituals, però que són molt intressants i experiències enriquidores.”

Els següents en passar pel Parc Nou serà el duet de violí format per Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, el diumenge 18 d’agost. I serà la formació Sambala, amb música d’inspiració brasilera, els encarregats de tancar el cicle el diumenge 25 d’agost.