El concert final dels Campaments Musicals d’Oix va fer ballar a tota la plaça Major

El passat cap de setmana Oix va celebrar la Festa Major. Una de les activitats amb més participació va ser el concert final dels Campaments Musicals.  La plaça major d’Oix es va omplir de ritme i alegria gràcies a una trentena de joves de 13 a 17 anys que demostraven el seu talent musical. Entre l’organització dels campaments i l’ajuntament hi va haver molta col·laboració per tal de dur a terme activitats conjuntes.

Aniol Coll Gironès, monitor dels campaments musicals d’Oix: Els campaments també el que fem és ajuntament amb el poble d’Oix organitzar la festa major d’aquí del poble. I durant els campaments també hem portat diferents grups nostres i hem organitzat un sopar també que van fer els nens. Vull dir entre el poble i nosaltres ens combinem per celebrar la festa major.

Així doncs, en els onze dies de campaments els participants aprenien música en grup i assajaven els temes musicals que van interpretar en el concert final del diumenge. No obstant això, el concert era l’última activitat dels campaments i els joves estaven contents de poder mostrar a la família el que havien après però a la vegada nostàlgics d’haver-se d’allunyar dels companys i monitors.

Mateu Grabuleda, participant dels campaments musicals d’Oix: És el tercer any que vinc i és l’últim, que malauradament no podré tornar més, però com cada any ha estat molt especial i molt content d’haver vingut aquí.

Els monitors i l’ajuntament d’Oix vetllen perquè els campaments es puguin seguir duent a terme per tal que els joves puguin aprendre música en un espai immillorable.

Deixa un comentari