Hostalets d’en Bas s’embruta per la Gran Gimcana Rural de la festa major

El passat cap de setmana Hostalets d’en Bas estava de festa major. Per aquest motiu el poble es va omplir d’activitats i disbauxa. Una de les activitats amb més participació va ser la Gran Gimcana Rural per equips.

Janina Maià, membre de la comissió de festes dels Hostalets d’en Bas: Hi participen equips de tres a cinc persones, llavors es fan equips i entre ells competeixen. 4 equips compateixen entre ells i llavors depèn de la puntuació que obtenen a cada prova acaba sortint un guanyador de tota la  gimcana.

L’activitat que començava a les quatre de la tarda estava formada per un conjunt de 8 proves que fomentaven passar una bona tarda amb amics i família. Es buscava demostrar les habilitats en equilibri, treball en equip, força, coordinació i rapidesa. En l’activitat hi participava gent de totes les edats, des de ben petits fins a grans.

Alba Cels, participant de la gimcana rural dels Hostalets d’en Bas:  Perquè fem brigades durant aquest estiu i pel grup de brigades van passar que feien aquesta gimcana, ens va semblar interessant i vam dir va anem.

L’organització en finalitzar l’activitat va recollir l’opinió dels participants per tal de millorar any rere any la Gran Gimcana Rural i augmentar encara més la participació.