L’Ajuntament d’Olot remodelarà el número 9 del carrer Lliberada Ferrarons per engrossir la borsa d’habitatge social

El número 9 del carrer Lliberada Ferrarons d’Olot va ser construït com a projecte del Pla de Barris de l’equip de govern del Partit Socialista encapçalat per Lluís Sacrest com a viver d’empreses, tot i que la iniciativa no va obtenir els resultats esperats i posteriorment es va convertir l’espai en un local per a entitats. El segon projecte tampoc va funcionar i l’equip de govern actual ha decidit destinar el bloc a la borsa de pisos de lloguer social de la ciutat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: En aquests moments la nostra preocupació és l’habitatge, el que necessitem urgentment com a ciutat són habitatges i el que fem ara és una remodelació d’aquests tres pisos per convertir-los en habitatges, tres en concret i petits perquè són habitatges de pocs metres quadrats.

El consistori remarca que les dimensions dels habitatges que es troben al número 9 del Carrer Lliberada Ferrarons són reduïdes i principalment seran destinats a famílies d’un o dos membres.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Tenim aquests 185 habitatges en propietat a Olot que gestionem  nosaltres directament. Tenim l’objectiu durant aquest mandat d’arribar als 300 habitatges, que és el que ens sembla que podria servir per resoldre les principals necessitats que tenim. És anar-ne afegint i al final a aquesta xifra només hi arribarem sumant-ne tres d’aquí, dos d’allà, aquell que ens cedeixen, el que posen a la borsa, aquells que construirem amb l’incasòl prop de la brigada, és anar sumant i treballant en aquesta direcció.

L’Ajuntament ha adjudicat la remodelació dels tres pisos per prop de 40.000 euros amb l’objectiu d’incloure’ls a la borsa d’habitatge social de la ciutat.

x