El poble de Santa Pau inicia la seva Festa Major aquest dimecres amb novetats

El poble de Santa Pau arrenca la seva Festa Major el dimecres 14 d’agost i no s’acaba fins al dia 18 del mateix mes. Les festes seran força diferents de les d’anys passats, ja que la comissió de festes que ho organitzava va decidir plegar i l’Ajuntament se n’ha fet càrrec. El primer dia comença com és de costum amb el pregó, i s’acaba el dia amb un sopar popular al carrer Major, juntament amb uns focs artificials a mitjanit. El dijous serà un dia més mogut amb una ballada de sardanes a mitja tarda i amb un playback a les 10h de la nit a la Plaça Major. El divendres es presenterà el nou hereu i la nova pubilla. El dissabte hi haurà un torneig d’escacs. Finalment el diumenge dia 18 s’acabarà la Festa Major amb un partit de futbol entre CP Santa Pau contra el Mollerussa B.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Aquest any tornem a recuperar l’escenari que teníem ja fa uns anys. El Carrer Major per fer el sopar popular, uns altres anys ho havíem celebrat al pavelló per culpa del temps, alguns altres a la Plaça Major sota les voltes. Però parlant amb la gent veiem que el Carrer Major del poble semblava que li agradava més, per això hem tornat a recuperar aquest sopar popular al Carrer Major. Com he dit, anirà seguit d’uns focs d’artifici, i com anys enrere i com a novetat no ho fem l’últim dia, sinó que ho fem per iniciar les festes el primer dia.

L’objectiu d’aquesta nova versió de la Festa Major és no centrar totes les activitats a la Plaça Major del poble.