La Festa Familiar de Les Planes d’Hostoles recapta 11.000 euros, el doble de l’any passat

La Festa Familiar de Les Planes d’Hostoles recull més de 11.000 euros, doblant la xifra de l’any passat. Tots els diners recaptats seran íntegrament destinats per a la investigació del càncer infantil. Aquesta festa va ser dedicada als més petits, els quals van poder gaudir d’inflables, jocs i concerts a càrrec del Pot Petit i Reggae per Xics. La Festa Familiar va comptar amb 1.500 persones que van gaudir d’un bon ambient, però amb un rerefons social important.

Marc Puig, segon tinent d’alcalde de Les Planes d’Hostoles: El balanç és molt positiu, hem doblat la xifra recaptada l’any passat, els 6.000 euros. Aquesta són 11.000 euros que s’incrementaran al llarg d’aquesta setmana. El que hem de fer des de l’Ajuntament és agrair a aquestes més de 1.500 persones que van assistir a aquesta Festa Familiar del Planestiueja’t i també a Noel Alimentària per creure en el projecte d’aquesta Festa Familiar i a la Fundació Albert Bosch per recolzar i donar-nos suport en aquesta iniciativa que fa dos anys que es va tirar endavant.

Els organitzadors de la Festa Familiar de Les Planes d’Hostoles estan pensant ja en la següent edició de la festa solidària, ja que la d’aquest any ha estat un èxit.